fbpx

Ohri po mbushet me turistë

Në Ohër edhe krahas motit me shi, udhëtuan shumë mysafir të cilët në këtë qytet do të kalojnë festat e fundjavës.

Hotelierët u lëvduan se janë shitur 90% e shërbimeve dhe kapaciteteve.

Qytetarët që ofrojnë banesa me qira, çmimet i kanë prej 400 denarëve për krevat deri 50 euro për qira ditore të apartamentit me më shumë krevate.

Pjesa më e madhe e mysafirëve janë nga vendi, por ka edhe nga fqinjësia në veçanti Serbia, Bullgaria, Greqia si dhe Turqia dhe Shqipëria.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close