fbpx

TAKSO organizon konferencë rajonale: Monitorim të udhëzimeve të BE-së

Mbështetje teknike për organizatat qytetare (TAKSO) – projekt rajonal i financuar nga Bashkimi Evropian (BE), organizon konferencë në temë “Monitorim të udhëzimeve të BE-së – viti i dytë”, më 27 dhe 28 prill të vitit 2016 në Shkup, njofton Portalb.

Qëllimi kryesor është që të përforcohet shoqëria civile në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Turqi. Projekti TAKSO është financuar nga Bashkimi Evropian dhe buxheti i përgjithshëm i projektit është 10.5 milionë euro.

Qëllimi i konferencës është që të kontribuohet për udhëzimet drejt shtrenjtimit të ndryshimeve në vendet në bashkëpunim më udhëzimet e caktuara me “Udhëzimet për mbështetje nga BE për shoqërinë civile në vendet e zgjerimit, 2014-2020”.

Këto udhëzime paraqesin dokument kryesor për orientimin/racionalizimin në lidhje me monitorimin, raportimin dhe programimin e Bashkimin Evropian për çështjen që kanë të bëjnë me organizatat qytetare apo civile nga Ballkani Perëndimor dhe Turqia. /Portalb

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close