fbpx

Borë në Suedi (Foto)

Mëngjesi i sotëm qytetin Nybro te Suedisë e ka gjetur me borë.

Kjo ka bërë që shumë banorë atje të habiten dhe të shpërndajnë foto nëpër rrjetet sociale.

Bora në fund të prillit nuk është shumë e zakonshme.

bore suedi

bore ne suedi

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close