Dy binjaket, ndajnë çdo gjë edhe të fejuarin! Por ka edhe më… (FOTO)

Anna e Lucia DeCinque janë dy binjake identike australiane qe praktikisht jetojnë ne një gjendje simbiotike dhe ndajnë çdo gjë. Ato flenë bashke, kane te njëjtin numër telefoni madje dhe te njëjtin te dashur.

binjake Anna Lucy DeCinque Ben Byrne

Por nuk mbaron me kaq çudia e dy binjakeve. Tashme ato janë 30 vjeçare dhe kane shprehur edhe një dëshirë tjetër, te kenë fëmijë njëkohësisht. Kështu, sipas Mirror, Anna thote se nëse unë mbetem shtatzënë, po kështu njëkohësisht me mua do te duhet te mbetet edhe Lucia, kjo edhe nëpërmjet fekondacionit artificial nëse do te jete nevoja.

binjake

Dy motrat mësohet se deri tani kane shpenzuar mbi 165 mije euro për te kryer ndërhyrje artificiale me qellim qe te jene sa me shume identike me njëra­tjetrën. Fama e tyre është rritur shume se fundmi edhe për faktin qe ato janë vlerësuar si binjaket me identike ne bote.

binjake

binjake

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button