Shpirtrat gjejnë paqe vetëm kur…

“Shpirtrat e mërzitur gjejnë paqe vetëm atëherë kur takohen me dikë si vetja.”

Khalil Gibran, poet dhe shkrimtar me origjinë libaneze

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button