I shqetësuari

Pacienti: Doktor, doktor…jam shumë i shqetësuar, dëgjoj zëra dhe nuk shikoj asnjëri.

Doktori: Kur ndodh kjo?

Pacienti: Kur flas në telefon!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button