Të lindësh në “ferr” (FOTO)

Ky është momenti shokues kur një nënë refugjate lan foshnjen e saj në një pellg me ujë në fshatin kufitar grek Idomeni.

Mijëra familje refugjatësh kanë ngecur pasi vendet ballkanike i kanë mbyllur kufinjtë për të mos i lejuar ata që të vazhdojnë udhëtimin e tyre në veri.

Kjo nënë në foto është një nga 14 000 personat e ngecur në anën greke të kufirit me Maqedoninë. Rreth 2000 emigrantë në ditë hyjnë në Greqi dhe vetëm pak prej tyre ikin prej andej.

Refugjatet ne Maqedoni
Refugjatet ne Maqedoni

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button