Të mashtruarit nga ‘Frikom’ kërkojnë trup të pavarur gjykues për të zgjidhur rastin  

Blerësit e mashtruar të apartamenteve nga afera “Frikom” kanë protestuar kundër procedurave ligjore, të cilat ndryshojnë në gjykata dhe më shumë se 10 vite ata janë dëmtuar.

“Kërkojmë që të formohet trup i ri gjykues i cili do të jetë i pavarur dhe të hetojë hetimet e gjykatësve të cilët e kanë bërë këtë dhe të njëjtit të sanksionohen”, tha Lorija Vanevska.

Protestuesit paralajmëruan formimin e një shoqate të qytetarëve të dëmtuar nga aferat ndërtimore në Maqedoni me qëllim që të dëmshpërblehen dhe t’i thuhet stop mafisë së ndërtimit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button