“Fermeri” që i tregonte gjenitalet, sot e mbron kryqin (FOTO+VIDEO)

Ka njerëz që janë të gjindhsëm për çdo punë që ua cakton partia. Ky njeri, në rolin e banorit të Butelit, ka kërkuar nga ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski të mundësojë kushte për ndërtimin e kryqit, transmeton Portalb.

 bd378e488223bab154a58e3e12c71702c460bdf002ca5cbad1cb1cecfd717a67

I njëjti person më 24 dhjetor të vitit 2012 në protestë përpara Kuvendit të Republikës së Maqedonisë është silleshte sikur “fermer” dhe i tregonte organet e tij gjenitale.

Në verën e vitit 2013, në një protestë përpara Komunës së qendrës në rolin e “besimtarit”, ka marrë pjesë në demolimin e Komunës dhe do të mbahet mend me deklaratën se Zhernovski është antifashist.

Para dy vjetve në “Drekën në urë” ka qenë mbrojtës i shoqatës “Bedem”.

Verën e kaluar në kampin përpara Kuvendit e ka “mbrojtur” demokracinë.

Screenshot_34

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button