‘Selfie’ presidenciale (Foto)

Presidenti i zgjedhur, Hashim Thaçi, vazhdon të vizitojë familje personalitetesh e qytete të ndryshme.

Gjatë vizitave dhe takimeve, ai po shkrep edhe ‘selfie’. Kështu ka vepruar edhe gjatë vizitës së sotme në Gjilan.

Në llogarinë e tij në facebook, Thaçi poston thuajse secilën vizitë.

Njëra prej tyre është edhe kjo në Gjilan. Ai shkruan:

“Me qytetarë në Gjilan, bashkëbisedë për integrimet europiane dhe ardhmërinë e të rinjve tanë. Pavarësisht pasioneve politike, ata ishin besimplotë se Kosova po ecën në drejtimin e duhur. S’ka më mirë se të kesh një rini përplot me energji pozitive dhe entuziaste për të ardhmen!”

Thaçi-në-Gjilan-650x358 Thaçi-në-Gjilan--768x512

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button