Shkup, një këngë e trishtë me çifteli për zgjedhjet në Maqedoni

Këtë video regjistrim e bëri ekipi i CIVIL Media në rrugët e Shkupit. Autori këndon për varfërinë, jetën e vështirë dhe zgjedhjet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button