“BBC” deri te Poposki: Keni hyrë në politikë që të gjuani me gaz lotsjellës ndaj fëmijëve? (VIDEO)

Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Poposki, ka qenë mysafir në emisionin e “BBC-së”. Gazetari e ka pyetur se Poposki a ka hyrë në politikë që të gjuaj gaz lotsjellës ndaj fëmijëve. Ministri për Punë të Jashtme, është përgjigjur se nuk është fer që të nxirret asi përfundimi, transmeton Portalb.

Ai theksoi se për Maqedoninë do të ishte më e lehtë që t’i hapë kufijtë dhe t’i lëshojë emigrantët që të vazhdojnë rrugën drejt vendeve të Evropës Perëndimore, por ajo do të ishte kundër lobimit të vendeve-anëtare të BE-së që kërkojmë kërkues të besueshëm të azilit.


IZJAVA NIKOLA POPOSKI BBC 01 03 by 24vesti

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button