Zander shpjegon si të zgjohen mundësitë te njerëzit tjerë, me muzikë (VIDEO)

Muzicienti me famë botërore, Benjamin Zander ka dy pasione të mëdha: muzikën klasike, dhe të na ndihmojë neve të kuptojmë dashurinë tonë të panjohur për to—dhe për më tepër, dashurinë tonë të pashfaqur për shumë mundësi të reja, përvoja të reja, lidhje të reja.

“Çfarë po bëhemi ne derisa kthehemi në jetën e përditshme? E dini, unë e kam një definicion për suksesin. është shumë i thjeshtë për mua. S’ka të bëjë me pasuri, famë dhe pushtet. Ka të bëjë me atë se sa sy që shkëlqejnë kam rreth meje…
….Ajo më tha mua. Ajo tha, “Dola nga Auschivitzi dhe kam bërë një betim. Dhe betimi ishte. Kurrë nuk do them diçka që s’mund të qëndroj si gjëja e fundit që kam thënë” Tani, a mund t’a bëjmë atë? Jo. Dhe ne do gabojmë me veten dhe me të tjerët. Por është një mundësi që duhet jetuar”shprehet Zander në prezantimin e saj për projektin e fjalimeve motivuese Ted Talks. Për më shumë, ndiqni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button