Aleanca për shqiptarët në Shkup: Çdo ditë bëhemi më të fuqishëm

Aleanca për shqiptarët para të rinjve shkupjan kanë shpalosur vizionin dhe plaftformën e përbashkët të Aleancës për Shqiptarët.

“Kjo prani e juaja sonte këtu dëshmon se tashmë, rinia shqiptare e ka kuptuar dhe e ka pranuar opsionin e vërtetë kombëtar të shqiptarëve, prandaj ne jemi të sigurtë se kurdoqofshin zgjedhjet e ardhëshme parlamentare, ne jemi të përgatitur dhe çdoditë bëhemi edhe më të fuqishëm” tha kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela.

“Ju falenderoj shumë për prezencën tuaj sonte këtu. Te bashkuar jemi më të fortë. Sonte dëshmojmë se rinia shqiptare është e vetdijshme dhe di të vlerësojë opsionin më të mirë për shqiptarët. Të vazhdojmë në këtë mënyrë” tha mes tjerash Vesel Memedi, kryetar i RDK-së.

Aleanca për shqiptarët ka rritur intenzitetin e takimeve me rininë.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button