Risi në Facebook, përveç opsionit “like” janë aktivizuar edhe 5 opsione tjera (FOTO)

Të gjithë përdoruesit e rrjetit social Facebook, përveç opsionit “like” ose “pëlqej”, prej sot do të mund t’i shfrytëzojnë edhe opsionet “dashuri”, “haha”, “wow”, “mërzitshëm” dhe “nervoz”, njofton Portalb.

Mjafton që kursorin ta vendosni (duke mos klikuar) përmbi simbolin e “like-s”, dhe lartë do t’u shfaqen opsionet e reja.

Opsionet e tilla përdoruesve iu mundësojnë që më tepër të kenë hapësirë për shprehjen e mendimit apo ndjenjave të tyre për një status, fotografi apo video në rrjetin social Facebook. /PortalbUntitled

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button