Askush nuk ka nevojë t’i mbrojë problemet ose ata që e dëmtojnë Maqedoninë

Një herë i patën shpallur të korruptuar e kriminelë edhe disa të tjerë, por pastaj kur janë bërë bashkë me ta i absolvuan nga të gjitha krimet e supozuara. Askush nuk ka nevojë t’i mbrojë problemet ose ata që e dëmtojnë Maqedoninë. Nuk ka nevojë që një qytetar ose të pajtohet me secilin hap të koalicionit qeverisës.

Pretendimin se me dhunë do të merret pushteti VMRO-DPMNE, BDI, PDSH dhe se ashtu do të mbrohet sovraniteti s’po e përkrah as votuesi e as masa dhe qartazi unë jam kundër.

Pse të dalim në votime kur gjithmonë disa e ditkan se cila është rruga që ne duhet zgjedhur e nëse nuk e zgjedhim, ata me dhunë të na tërheqin zvarrë nëpër rrugë? Dhuna duhet të jetë kapitull i mbyllur për Maqedoninë.

Mjaft është dëmtuar vendi ynë ndaj udhëheqësit e deritanishëm, Ata që i kundërshtojnë alternativat paqësore, që me ngulm i kritikojnë SHBA-të herë do kurdo që t’iu jepet rasti prapë dëshirojnë vendin tonë ta dërgojnë në një rrugë kriminele. Po, po, janë anti-amerikanë një numër i mirë në partitë VMRO-DPMNE, BDI dhe PDSH këtë duhet ta dijë populli të mos bien në provokime, ndaj 3 partive të pozitës që ta mohojnë këtë keqbërje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button