Refugjati sirian që shiste lapsa për të ushqyer vajzën e tij tani zotëron 4 biznese (Video)

Abdul Halim al-Attar drejton një restorant, dy furra buke dhe një dyqan doneri në Bejrut të Libanit. Por refugjati sirian nuk ishte edhe aq me fat në fillim të këtij viti.

Restoranti
Ai ishte fotografuar disa muaj më parë duke u përpjekur për të shitur stilolapsa ndërsa mbante vajzën e tij duke fjetur. Foto u shpërda në internet në gjithë botën duke shkaktuar një fushatë për mbledhjen e fondeve për familjen e al-Attar-it. Qëllimi ishte për t’i mbledhur 5 mijë dollarë, por njerëzit dhuran më shumë se 191.000 dollarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button