Kiracovski: Gruevski po fshihet nga e vërteta

Nënkryetari i LSDM dhe zv/ministri për shoqëri informative dhe administratë, Alseksandar Kiracovski, i shoqëruar nga kryetarja e Komisionit për shoqëri informative të LSDM-së, Cvetanka Ivanova, sot ka vizituar rajonin e Vallandovës, transmeton Portalb.

“Gruevski tanimë 3 ditë nuk po i komenton paditë penale të ngritura në adresë të bashkëpunëtorëve të tij. Të mos fshihet prapa megafonëve të tij dhe të mos e gënjeje popullin.

Korrupsioni po lulëzon derisa të rinjtë i largoi nga vendi”, tha Kiracovski.

Ai ka kujtuar se hapësira e papërpunuar bujqësore, gjendja e vështirë ekonomike dhe ikja e të rinjve janë problemet më të mëdha me të cilat ballafaqohemi.

Kiracovski është zotuar se toka bujqësore do tu shpërndahet bujqve të vërtetë dhe u premtoi subvencione stimuluese.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button