Vendosi flamurin kombëtar në mbi 30 metra lartësi (Video)

86 vjecari Asllan Morina nga Shipoli i Mitrovicës edhe për këtë përvjetor të Pavarësisë e ka vendosur flamurin kombëtar mbi antenen me më shume se 30 metra të lartë në këtë lagje, transmeton Klan Kosova.

Plaku cdo vit i mahnitë të gjithë banorët me guximin për t’u ngjitur dhe zbritur nga ky objekt i lartë pa përdorë asnjë masë mbrojtëse.

Në pamjet në vijim, ai shihet duke u ngjitur antenes, këtë të dielë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button