Naumov: Pushtetin kriminel do ta ndërrojmë me atë të përgjegjshëm

“Qëllimi ynë më i madh është që t’i mbajmë të rinjtë në shtëpi. Do të krijojnë ambient ekonomik real, në të cilën , ndërmarrjet e vogla dhe të mesme do të kenë mundësi që të krijojnë vende reale të punës. Me tatime dhe dënime nga ky pushtet, janë mbyllur 10.000 kompani. Duhet t’i japim fund këtij reketit politik. Pushteti kriminel duhet të ndërrohet me atë të përgjegjshëm”, porositi zëvendësministri plotësues i Financave nga radhët e LSDM-së, Kire Naumov, në një takim me qytetarët e lagjeve “Hrom” dhe “Gjorçe Petrov”, njofton Portalb.

Naumov, e përsëriti qëndrimin se LSDM-ja nuk do ta ndryshojë qëndrimin e tyre për pjesëmarrje në zgjedhjet e parakohshme parlamentare nëse nuk zbatohet marrëveshja plotësisht. /Portalb

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button