fbpx

Izairi: Nuk jemi vetëm ne përgjegjës për ndotjen e ajrit

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Po more jeni qysh nuk jeni. Ju nuk duhet ta toleroni kete ndotje. Ju keni inspekcione dhe ju duhet te dilni ne teren edhe pa me pas reagime te qytetarve, pasi qe ate detyre e keni, 24 ore ne teren. Ju duhet te kontrolloni se cka digjet aty…
    Nese ka rrezik , ju duhet t’ia nderpreni punen…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *