Talat Xhaferi: Nuk ka mundësi për destabilizim

Ish ministri i Punëve të Brendshme, deputeti i BDi-së Talat Xhaferi sonte në emisionin debativ të TV Telma për inicdentin policor në Gushincë tha se se ka marrë informata nga tereni vetëm pasi ka ndodhë rasti, jo më herët.

“Pasi jemi informuar kemi marë informata edhe në teren nga njerzit tonë, dhe jemi njoftuar për çka bëhet fjalë. Tani patrollojnë polic nga Kosova dhe Maqedonia në vijën kufitare dhe kjo është zyrtare në bazë të ligjit të ri. Nuk mund dikush të thotë se ja këta erdhën të rënë nga hëna pa e ditë kush, mendoj se MPB do të duhet të ketë informata se kush janë dhe çka janë. Mund të them se mundësitë për destabilizim janë shumë të vogla apo nuk ekzistojnë fare” tha Talat Xhaferi.

LEXO: I apostrofuari për sulmin në polici, Kadri Bajrami: S’kam lidhje me sulmet në polici!

LEXO: Banorët e Gushincës: S’kemi parë as s’kemi dëgjuar asgjë

LEXO: Forca të shumta policore drejt Gushincës (VIDEO)

LEXO: Kotevski për sulmin e policisë: Akt terrorist në Likovë nga UÇK-ja

LEXO: Sulmi në polici, Ivanov cakton mbledhje

LEXO: Zymberi: Ngjarja në Gushincë, lojë e fëlliqur e Gruevskit që e bëri me amator

LEXO: Babanovski: Shqiptarët e Maqedonisë asnjëherë nuk përfshihen në lojën për të shpëtuar kriminelët e pushtetit

LEXO: Angellov para disa ditëve paralajmëroi se Qeveria ka paguar 2 milion euro të krijon UÇK të rrejshme

LEXO: Selmani: Nuk ka asnjë bazë për konflikt etnik në Maqedoni

Lajme të ngjashme

Back to top button