fbpx

Letra e studentëve drejtuar ministrit Ademi

Protesta e djeshme, studentët i sqaruan në letrën drejtuar ministrit të arsimit dhe shkencës Abdilaqim Ademi.

“Kërkesa jonë është si pasojë e paaftësisë së Parlamentit studentorë ti mbrojë interesat e studentëve…Rezultatet nga këto provime do të jenë vendimtare për të ardhmen e studimeve të çdo studenti. Masa në formën që është paraqitur reforma eshët shumë problematike dhe është në kundërshtim me të drejtën e garantuar kushtetuese të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë”, thuhet në letrën e studentëve dërguar ministrit.

Me provimin shtetëror i cili parasheh që nëse studenti nuk e jep provimin dy herë nuk ka të drejtë të vazhdojë studimet na hiqet kjo e drejtë kushtetuese për arsim, thonë studentët.

www(1)

Lajme të ngjashme

Back to top button