fbpx

XHABIR AHMETI

 • Dy kryetarë

  “Zotëri Kunejs”... Kunejsi e vuri gishtin pranë kapakut të poshtëm të syrit dhe bëri: “majc”! Mugbilin dhe Abdylhakiun s’i pa…

  Lexo më shumë
 • Nuk është e lehtë të jesh shqiptar këto ditë

  "Shumë lehtë qenka të jesh serb. Po vështirë qenka të jesh shqiptar”... E mbështeti ballin në dorën e djathtë me…

  Lexo më shumë
 • CENSURA

  Dua që lexuesit e çmueshëm të kësaj medie elektronike ta kenë parasysh se ne si shqiptarë i kemi punët më…

  Lexo më shumë
 • “Le t’bojn xhi tbojn, qitet le t’bojn”

  “Kshtau asht puna, vllazën... A bojnë parkingje me kate, a bien trolejbusa, e xhejnë doni çare qetër... Bojnë xhi bojnë,…

  Lexo më shumë
 • CETINSKAAA

  Cetinska - një emër që s’i bën nder as Tetovës, po aq më pak lagjes ku është kjo rrugë, se…

  Lexo më shumë
 • Tungjatjeta!

  Ç’është kjo që njerëzit kanë filluar t’i dënojnë edhe fjalët e veta shqipe, ta fyejnë atë që u ka mbetur…

  Lexo më shumë
 • Mjegulla

  Se terri i mbulon përçarjet dhe ndarjet tona politike, kulturore dhe kështu fqinjësia që na rrethon e që s’e fsheh…

  Lexo më shumë
Back to top button
Close