fbpx

XHABIR AHMETI

 • RRAJNI TRAUKËT!

  Rreth shtëpisë sime gjenden disa bastore ku njerëzit shkojnë ta blejnë fatin me pesëdhjetë a njëqind denarë. Lagjja ime është…

  Lexo më shumë
 • INDIFERENCA

  Një shekull të tërë kemi pritur të ndodhë çudia dhe të na shpëtojë nga kërcënimi që na e kanë bërë…

  Lexo më shumë
 • SHPËRNGULJA

  Rrinte pranë çupurit të vijës me ujë kristal që kalonte nëpër kopshtin e tyre në fshatin N. Ajo ishte një…

  Lexo më shumë
 • DHUNA FAMILJARE

  Në këto halle të mëdha që kemi, ne, si duket, e kemi harruar një hall që, po ashtu, është i…

  Lexo më shumë
 • KOHA E VONUAR E VETËDIJËSIMIT

  Ardhmëria e fëmijëve tonë pa diskriminim ekonomik e politik, pjesëmarrja e barabartë në vendimmarrje, fundi i fyerjeve që na bëhen…

  Lexo më shumë
 • Bira e minit

  Ky popull ka ecur një rrugë të gjatë nëpër ferrin e të qenit minoritet deri në çastin kur erdhi shpresa…

  Lexo më shumë
 • Lotët e Sulës

  Sula gjithmonë e bënte kafenë e pauzës për të pesë kolegët e redaksisë dhe për vete. Sula e sillte ushqimin…

  Lexo më shumë
 • SHENJA NJOHËSE E KOSOVËS

  Me Kosovën më lidh fëmijëria, më lidh rinia, të parët e mi, dheu, gjuha. Ajo gjithmonë endet nëpër mendimet e…

  Lexo më shumë
 • FLAKA

  Bora që ra m’i kujtoi vitet e dikurshme, m’i kujtoi ato kohë që nuk e kishim këtë smog që e…

  Lexo më shumë
 • DHUNË

  Nga kauçi i grisur te mbështetëset e krahëve, ku ishte mbështetur, Ai i shikonte lajmet, ndonëse kishte thënë se kurrë…

  Lexo më shumë
Back to top button
Close