XHABIR AHMETI

 • VENDBANIMI TERRI

  Saherë që më bie rasti të jem në mesin e njerëzve, qofshin ata të rinj ose të moshuar, qofshin gra…

  Lexo më shumë
 • Festë me llogari të bllokuara

  Kaloi festa. Kësaj radhe me pak petarda dhe lëndë të tjera plasëse. Besoj se edhe mjekët e ndihmës së shpejtë…

  Lexo më shumë
 • GJUHA QË S’E JAP

  Janë do situata që të lënë vragë, madje edhe të  lëndojnë, janë do raste që të shkaktojnë plagë të pashlyeshme…

  Lexo më shumë
 • Desha të pyes

  Shkon një vit, afrohet viti tjetër, viti i ri. Një mik më thotë se sahi, ama bash sahi, po u…

  Lexo më shumë
 • POLITIKANI DHE N-ja

  Politikani ambicioz të cilit i ishin hapur dyert e mëdha të skenës politike, po i fërkonte duart, kurse prej syve…

  Lexo më shumë
 • ATA TË 68-SHIT, TË 81-SHIT DHE HAFIJA

  Rrugët e Tetovës i ka mbuluar një tym, kurse veturat që lëvizin në to duken si buburreca. Zhurma e tyre…

  Lexo më shumë
 • HESHTI

  Rri në dhomë dhe heshti. Dal jashtë e heshti. Takoj njerëz, miq, të njohur, përsëri heshti. Heshti nëpër ndenja, heshti…

  Lexo më shumë
 • SABRI DHE TOLERANCA

  Ditë e bukur, me diell në Prizren. Në qendër të qytetit vlon nga nxënësit të cilët kanë ardhur nga të…

  Lexo më shumë
 • PËRMENDORET!

  U kthye nga kryeqyteti në fshat me ndjenja të përziera. Kishte parë shumë ndryshime atje, por edhe gjëra që s’e…

  Lexo më shumë
 • GLADIATORËT

  Vetmi. Njëqind vjet vetmi. Gjithnjë më përhihet se Markezi e ka ditur historinë tonë. Se, njëqind vjet vetmi është historia…

  Lexo më shumë