Browsing Tag

NATO

NATO nisi stërvitjet “Air Defender 23”

NATO ka nisur stërvitjen më të madhe ajrore ndonjëherë në Evropë më 12 qershor, për të shfaqur unitetin drejt partnerëve dhe ndaj kërcënimeve të mundshme, sikurse Rusia. Në stërvitjet “Air Defender 23”, që udhëhiqen nga Gjermania, do të…
Lexo më shumë

Kush përfiton nga trazirat në Kosovë?

Pas tensioneve në veri ditët e fundit bashkësia ndërkombëtare bën thirrje për zbutjen e situatës, por toni mes Kosovës dhe Serbisë mbetet i papajtueshëm. Si do të veprohet më tej?, transmeton DW. Një helikopter i KFOR-it qarkullon mbi…
Lexo më shumë