fbpx

SHGM dhe SPGM

print screen nga livestream në konferencën për shtyp të krytarit të SHGM-së dhe kryetarit SPGM, Mladen Çadikovski dhe Pavle Belovski

print screen nga livestream në konferencën për shtyp të krytarit të SHGM-së dhe kryetarit SPGM, Mladen Çadikovski dhe Pavle Belovski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button