RMV, dyqind telefonata për dy orë, zero termine për pasaportë dhe letërnjoftim

Duke qenë se pika për nxjerrjen e letërnjoftimeve në stacionin “Prolet” tashmë funksionon vetëm me termin, linjat e telefonit për termine hapur, ndërsa termine nuk mund të caktohen as online, pasi ka probleme teknike. Qytetarët ankohen se humbin orë e orë në telefon për të marrë termin për nxjerrjen e dokumenteve personale, por që dy … Continue reading RMV, dyqind telefonata për dy orë, zero termine për pasaportë dhe letërnjoftim