fbpx

popovski

Robert Popovski, Ministër pa portofol i ngarkuar për Komunikime, Llogaridhënie dhe Transparencë. Foto: Borçe Popovski "Kolektif.mk"

Robert Popovski, Ministër pa portofol i ngarkuar për Komunikime, Llogaridhënie dhe Transparencë.
Foto:
Borçe Popovski “Kolektif.mk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button