fbpx

Vërshime shi breshër dhe erë në Shkup

Foto: Fisnik Xhelili/Portalb.mk

Foto: Fisnik Xhelili/Portalb.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button