Konferenca e-Shoqëri.mk me temë “Rezistenca kibernetike për liri dhe siguri”

Konferenca e-Shoqëri.mk me temë “Rezistenca kibernetike për liri dhe siguri”

Konferenca e-Shoqëri.mk me temë “Rezistenca kibernetike për liri dhe siguri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button