fbpx

Mancevski

Ministri Damjan Mançevski, Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Foto: Borçe Popovski "Kolektif.mk"

Ministri Damjan Mançevski, Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Foto:
Borçe Popovski “Kolektif.mk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button