fbpx

llllll

Mehmetriza Gega dhe Xhemil Daci, veprimtarë për çështje kombëtare nga Tetova, gjatë një vizite te tetovari Abdylsami Xhaferi në Çikago, i pari majtas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button