fbpx

Louisa Vinton – Luiza Vinton, koordinatore e përhershëm e Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësuese e UNDP-së në Republikën e Maqedonisë (Foto: Arbnora Memeti)

Louisa Vinton - Luiza Vinton, koordinatore e përhershëm e Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësuese e UNDP-së në Republikën e Maqedonisë (Foto: Arbnora Memeti)

Louisa Vinton – Luiza Vinton, koordinatore e përhershëm e Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësuese e UNDP-së në Republikën e Maqedonisë (Foto: Arbnora Memeti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button