fbpx

Drejtoresha e Klinikës për sëmundje të fëmijëve, Katarina Stavriq dhe Drejtoresha e Klinikës për sëmundje infektive dhe febrile, Milena Stevanoviq

Drejtoresha e Klinikës për sëmundje të fëmijëve, Katarina Stavriq dhe Drejtoresha e Klinikës për sëmundje infektive dhe febrile, Milena Stevanoviq. Foto: Borçe Popovski/Kolektif.mk

Drejtoresha e Klinikës për sëmundje të fëmijëve, Katarina Stavriq dhe Drejtoresha e Klinikës për sëmundje infektive dhe febrile, Milena Stevanoviq. Foto: Borçe Popovski/Kolektif.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button