fbpx

Nga e majta: Bashkim Bakiu (BESA), Blerim Bexheti (BDI), Ekrem Alija (ASH) dhe Sefedin Aliu (PDSH)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button