fbpx
  Shkëndija, Shkupi dhe Renova sot do të zhvillojnë ndeshjet në LPFM
  12:25, 20-09-2020

  Shkëndija, Shkupi dhe Renova sot do të zhvillojnë ndeshjet në LPFM

  Në Ligën e Parë të Futbollit në Maqedoninë e Veriut sot do të zhvillohen edhe katër ndeshje të xhiros së…
  “Zvezda Plus”, programi i Qeverisë së RMV-së për turizmin, investimet publike e private, Wi-Fi falas, promovim e subvencione
  11:49, 20-09-2020

  “Zvezda Plus”, programi i Qeverisë së RMV-së për turizmin, investimet publike e private, Wi-Fi falas, promovim e subvencione

  Lokalitetet  arkeologjike do të bëhen të arritshme për vizitë të turistëve vendor dhe të huaj, do të ripërtërihen ato ekzistuese…

   

  #RealTalk

   

  Është program i ri i krijuar nga Çe Team, i cili ka për qëllim që të rinjtë të kenë mundësi të flasin për një temë e cila është si problem në shoqërinë tonë.

  Back to top button
  Close