fbpx

Në episodin e ri të #Shortcut ne zbulojmë se sa të rinj në vendin tonë përdorin trenin si mjet transporti🚂.

Në Shkup mbërriti treni evropian që udhëton nëpër kontinent për 36 ditë për të rritur ndërgjegjësimin për përdorimin në tren!

🌫Ndotja e ajrit është vrasës më i madh se pirja e duhanit, aksidentet dhe SIDA.

TikTok po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e të rinjve dhe ngadalë po tejkalon YouTube!

  ARSIM
  21:01, 22-09-2021

  Protestë, nxënësit e Medresesë të Tetovës kërkojnë që t’u njihen diplomat nga shteti

  Shumë nxënëse nga shkolla e medresesë të vajzave në Tetovë “Isa Beu”, sot në shenjë revolte protestuan me një marsh…
  ARSIM
  19:19, 22-09-2021

  Carovska paralajmëroi që mësimi në shkolla fillore dhe të mesme do të vazhdojë me prani fizike

  Ministrja për arsim dhe shkencë, Milla Carovska, pas takimit të zhvilluar me udhëheqësit e shkollave fillore dhe të mesme, vlerësoi…
  ARSIM
  17:59, 22-09-2021

  U raportuan raste ku politikanët keqpërdorin fëmijët për fushatë parazgjedhore në Maqedoninë e Veriut, veçohet Ganiu dhe Mitovski nga Megjashi

  Ambasada për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve Megjashi, ka reaguar në lidhje me paraqitjen e disa rasteve ku keqpërdoren…
  Back to top button