fbpx
  CTRL +Z
  21:30, 22-04-2021

  Instagram shpalosi mjete për parandalimin e ngacmimit në platformë

  Ngacmimi kibernetik është bërë një prej shqetësimeve më të madhe të platformave të medias sociale e veçanërisht përballja me të.…
  Bota
  19:30, 22-04-2021

  Amerika kthehet në Marrëveshjen e Parisit

  Presidenti amerikan, Joe Biden ka njoftuar se Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë kthyer në Marrëveshjen e Parisit, transmeton Portalb.mk.…
  ARSIM
  17:57, 22-04-2021

  RMV, mbi 4 mijë profesorë e asistentë të punësuar në universitete, më pak se një mijë në UT, UEJL dhe UNT

  Në arsimin e lart në Maqedoninë e Veriut gjatë vitit akademik 2020/21 janë të angazhuar gjithsej 4 288 profesor dhe…
  CTRL +Z
  17:03, 22-04-2021

  Në Maqedoninë e Veriut çdo qytetar krijon afër 500 kilogram mbeturina brenda vitit, ndërsa 21 % e qytetarëve akoma pa shërbime komunale

  Në vitin 2020 në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 913 033 tonë mbeturina, që vlerësohet ulje e sasisë në krahasim…
  ARSIM
  16:06, 22-04-2021

  RMV, u promovua Platforma kombëtare për regjistrim elektronik të nxënësve të klasave të para në vitin shkollor 2021/2022

  Sot në shkollën fillore “Vera Ciriviri – Trena” në Komunën e Karposh u promovua Platforma kombëtare për regjistrim elektronik të…
  CTRL +Z
  15:08, 22-04-2021

  MMJPH: Me rifillimin e Programit të mjedisit jetësor dhe edukimit GLOBE shënohet Dita e planetit Tokë

  Sot u mbajt pjesa e parë e trajnimit dyditor onlajn për ligjëruesit nga Maqedonia e Veriut, Kroacia dhe Sllovenia në…

  “Lagjja e studentëve” në Tetovë aktualisht po përballet me kushte mesjetare, edhe pse është shumë afër dy universiteteve, në këtë lagje rruga nuk është e rregulluar, ka mbeturina në secilin cep, nuk ka ndriçim publik edhe pse gjatë natës është e mbushur me qenë endacak dhe përdorues të drogës. Lum Krasniqi erdhi nga Prizreni i Kosovës për të studiuar në Tetovë, megjithatë, kushtet në këtë lagje po ja pamundësojnë jetesën normale

  LEXO: https://cutt.ly/5zlXv9f

  Back to top button