fbpx

Në episodin e ri të #Shortcut ne zbulojmë se sa të rinj në vendin tonë përdorin trenin si mjet transporti🚂.

Në Shkup mbërriti treni evropian që udhëton nëpër kontinent për 36 ditë për të rritur ndërgjegjësimin për përdorimin në tren!

🌫Ndotja e ajrit është vrasës më i madh se pirja e duhanit, aksidentet dhe SIDA.

TikTok po bëhet gjithnjë e më popullor në mesin e të rinjve dhe ngadalë po tejkalon YouTube!

  ARSIM
  22:35, 19-09-2021

  RMV, studentët edhe nesër mund të aplikojnë për bursë në vlerë prej 450 euro

  Asociacioni për Edukim Penda zgjati afatin e konkursit të bursave për vitin akademik 2021/2022 për studentët universitarë (bachelor dhe master)…
  ARSIM
  20:26, 19-09-2021

  Deri më 12 nëntor të diplomuarit nga RMV-ja mund të aplikojnë për mbështetje financiare për hulumtime shkencore në Zvicër

  Hulumtuesit e Maqedonisë së Veriut që ndjekin studime, mund të sigurojnë mbështetje financiare për kryerjen e tyre në Zvicër gjatë…
  CTRL +Z
  17:18, 19-09-2021

  Konferenca për klimën do të jetë e suksesshme nëse arrihen marrëveshje të reja, vlerësoi ambasadorja e Britanisë në Maqedoninë e Veriut

  Maqedonia e Veriut do të marrë pjesë në KOP-in e radhës që do të mbahet në Gllasgou të Britanisë, ku…
  Back to top button