fbpx
  CTRL - Z
  10:01, 06-03-2021

  Amari, artisti i ri nga Shkupi që po ngjitet në skenën muzikore, publikoi projektin e tij të dytë

  Amari është nga qyteti i Shkupit që po i bashkohet skenës së muzikës. I intervistuar nga Portalb.mk ai tregoi se…
  ARSIM
  19:02, 05-03-2021

  Në Maqedoninë e Veriut janë të punësuar mbi 789 mijë qytetarë, derisa 1.6 milionë janë të aftë për punë

  Në Maqedoninë e Veriut në tremujorin e fundit të vitit 2020 ka pasur 789 552 qytetarë të punësuar, derisa në…
  Bota
  17:55, 05-03-2021

  Albert Hani është emëruar Sekretari i Përgjithshëm i RYCO-s

  Këshilli drejtues i Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor – ZRBR (RYCO) e emëroi z. Albert Hani Sekretar të Përgjithshëm të…
  CTRL +Z
  17:41, 05-03-2021

  RMV, jemi të kërcënuar nga përmbytjet dhe erozionet, ndërsa mbrojmë barnishta – kërkohet ligj i veçantë për Vodnon

  Banorët e Shkupit janë në rrezik nga përmbytjet dhe erozionet sepse me këtë propozim mbrohet vetëm biodiversiteti, kritikojnë profesorët dhe…
  ARSIM
  17:03, 05-03-2021

  RMV, deri më 15 mars nxënësit mund të aplikojnë për bursa prej 6,000 denarëve

  Nxënësit e shkollave të mesme mund të aplikojnë deri më 15 mars për të qenë përfitues të bursë prej 6…
  CTRL +Z
  08:37, 05-03-2021

  Lëvizja e fundit e Google mund të ndryshojë një industri të tërë

  Google ka premtuar se nuk do të zhvillojë mënyra të reja për gjurmimin e përdoruesve individualë për qëllime reklamimi ndërsa…

  Bileta mujore për shfrytëzimin e transportit publik në Tetovë për student është 600 denarë ndërsa për administratorët komunal 450 denarë. Gjithashtu, biletat vjetore për studentët janë 6,000 denarë kurse për punonjësit komunal 4,500 denarë. Studentët reagojnë ndaj këtij vendimi

  LEXO: https://wp.me/patqqI-33o5

  Back to top button