fbpx
  13:20, 04-12-2020

  Përmes një e-maili të rremë u bëhej thirrje për mbledhje 300 studentëve të Fakultetit Ekonomik- Shën Cirili dhe Metodi

  Studentët e vitit të parë të Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Shën Cirili dhe Metodi” pardje kanë marrë një mesazh të…
  08:48, 04-12-2020

  Facebook do të fshijë lajmet e rreme për vaksinën kundër COVID-19

  Facebook tha se do të hiqte postimet që përmbajnë pretendime të rreme për vaksinën kundër COVID-19. Këto masa merren në…

  #talkabout për Transportin Publik

  Në Tetovë gati 8 vjet nuk u realizua premtimi i dhënë nga ana e kryetares aktuale. “Çe Team” mundohet gjithmonë të sjellë video të ndryshme rreth problemit për transportin publik. Kërkojmë të kemi edhe ne transport publik funksional, sepse sipas asaj që punojnë, autoritetet nuk e kanë seriozisht por vetëm për të fituar pikë elektorale sepse afrohen zgjedhjet komunale.

  Back to top button
  Close