fbpx
  11:30, 25-10-2020

  Tetovë, nxënësit e shkollës “Kirili dhe Metodi” duhet të ecin në rrugë me gropa e papastërti të arrijnë te objekti

  Edhe pse Komuna e Tetovës ka vendosur bllokada në trotuarin rreth shkollës fillore “Kirili dhe Metodi”, ato nuk përfshijnë gjithë…
  09:00, 24-10-2020

  RMV, mbi 34% e ministrave dhe zëvendësve vijnë nga mësimdhënia, BE: Arsimi nën influencën e politikës dhe korrupsionit

  “Sistemi edukativ në Maqedoninë e Veriut është i prekur nga ndikimi politik dhe korrupsioni” thuhet në kapitullin e 26 të…

   

  #RealTalk

   

  Është program i ri i krijuar nga Çe Team, i cili ka për qëllim që të rinjtë të kenë mundësi të flasin për një temë e cila është si problem në shoqërinë tonë.

  Back to top button
  Close