fbpx
  “Zvezda Plus”, programi i Qeverisë së RMV-së për turizmin, investimet publike e private, Wi-Fi falas, promovim e subvencione
  11:49, 20-09-2020

  “Zvezda Plus”, programi i Qeverisë së RMV-së për turizmin, investimet publike e private, Wi-Fi falas, promovim e subvencione

  Lokalitetet  arkeologjike do të bëhen të arritshme për vizitë të turistëve vendor dhe të huaj, do të ripërtërihen ato ekzistuese…
  RMV, 701 dënime në 24 orët e fundit për mosmbajtje të maskës mbrojtëse
  11:31, 20-09-2020

  RMV, 701 dënime në 24 orët e fundit për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

  Ministria e punëve të brendshme (MPB) në Maqedoninë e Veriut raportoi se në 24 orët e fundit janë regjistruar 701…

   

  #RealTalk

   

  Është program i ri i krijuar nga Çe Team, i cili ka për qëllim që të rinjtë të kenë mundësi të flasin për një temë e cila është si problem në shoqërinë tonë.

  Back to top button
  Close