fbpx
  CTRL +Z
  08:04, 16-06-2021

  Gmail pësoi ndryshime madhore

  Google lajmëroi një ridizajnim madhor të Gmail duke sjellë mjete të reja produktiveti që funksionojnë me aplikacionet e tjera të…
  CTRL +Z
  17:56, 15-06-2021

  Ulje në 0% për tatimin e të ardhurave personale në Maqedoninë e Veriut te sektori i IT-së, premtoi ministri Shaqiri

  Ulja e tatimit për të ardhurat personale në IT do të jetë prioritet i Qeverisë, paralajmërojnë nga Ministria për Shoqëri…
  CTRL - Z
  15:01, 15-06-2021

  RMV, ministrja e Kulturës dhe euroambasadori paralajmëruan programin e ri Evropë Kreative 2021 – 2027

  Ministrja e Kulturës, Irena Stefoska dhe euroambasadori, David Geer sot paralajmëruan fillimin e programit të ri, Evropë Kreative 2021 –…
  Bota
  08:51, 15-06-2021

  Nga 1 korriku, kosovarët pa tarifa roaming në Ballkanin Perëndimor

  Qytetarët e Kosovës nuk do të paguajnë asnjë shtesë për shërbimet e rregulluara me roaming në kuadër të telekomunikimit, siç…
  CTRL +Z
  19:59, 14-06-2021

  RMV, për ndërtesat me efikasitet energjetik, sektori i ndërtimtarisë ka nevojë për digjitalizim dhe më shumë aftësi

  Sektori i ndërtimtarisë në vend duhet të ngrihet në nivel më të lartë dhe duhet të krijohen mjete digjitale në…
  CTRL +Z
  17:22, 14-06-2021

  Laboratori i Institutit të Kimisë do të kontrollojë nëse ndotet ajri dhe toka gjatë pastrimit të lindanit në OHIS

  Laboratori për Analizë Kromatografike të Institutit të Kimisë në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Matematikës, Universiteti Shën Kirili dhe…

  “Lagjja e studentëve” në Tetovë aktualisht po përballet me kushte mesjetare, edhe pse është shumë afër dy universiteteve, në këtë lagje rruga nuk është e rregulluar, ka mbeturina në secilin cep, nuk ka ndriçim publik edhe pse gjatë natës është e mbushur me qenë endacak dhe përdorues të drogës. Lum Krasniqi erdhi nga Prizreni i Kosovës për të studiuar në Tetovë, megjithatë, kushtet në këtë lagje po ja pamundësojnë jetesën normale

  LEXO: https://cutt.ly/5zlXv9f

  Back to top button