fbpx

Barsoleta

 • Photo of Kur polici ndal ministrin

  Kur polici ndal ministrin

  Ministri i Brendshëm niset në rrugë me veturë dhe e ndal policia. – Librezën dhe lejen e vozitjes… Ooo, qenkeni…

  Lexo më shumë
 • Photo of Më bëj Tag!

  Më bëj Tag!

  Babai: Dil më shpejtë jashtë se digjet shtëpia! Djali: Prit ta shkruaj në status në Facebook Babai: Më bëj Tag!

  Lexo më shumë
 • Photo of Problemi i Facebook-ut

  Problemi i Facebook-ut

  -Babi a është e vërtetë se Facebook-u ndikon që njerzit të bëhen më budallë? -Çfarë? Lol, Omg, Wtf!!!  

  Lexo më shumë
 • Photo of Pyet gruaja burrin…

  Pyet gruaja burrin…

  Nëse unë vdes, sa do presësh derisa te rimartohesh? I thotë: Derisa te thahet balta e varrit tënd. I thotë…

  Lexo më shumë
 • Photo of DIETA

  DIETA

  Pacienti:– Pra “dietë” do të thotë që të mos hash aq sa dëshiron?Doktori:– Jo “dietë”, do të thotë të hash…

  Lexo më shumë
 • Photo of Falja

  Falja

  Pas një zënke të gjatë gruaja ikën tek prindërit e saj. Kthehet në shtëpi pas tre muajsh. – A do…

  Lexo më shumë
 • Photo of Mungesa në shkollë

  Mungesa në shkollë

  Gjyshi i thotë nipit:– Fshehu se po vjen arsimtarja jote te ne…Nipi ia kthen:– Më mirë fshehu t’i se i…

  Lexo më shumë
 • Photo of Martesa

  Martesa

  – Pse nuk martohesh o Tefë? – e pyeti një ditë një shoku– Ka edhe mënyra të tjera për me…

  Lexo më shumë
 • Photo of Bisedë jevgjish

  Bisedë jevgjish

  Një çift jevgjish po ktheheshin për në çadrën e tyre nëpër një rrugë me baltë. Gruaja mbante në kurriz fëmijën…

  Lexo më shumë
 • Photo of Flej në gjumë

  Flej në gjumë

  Tafa dhe Leta ishin shtrirë në shtrat.Ajo po i pëshpërit në vesh:– “Më thuaj: Të dua, dashuria ime!”– ” Të…

  Lexo më shumë
Back to top button
Close