fbpx

Shkupi ‘noton’ në llom (FOTO)

Reshjet e dendura të shiut në Shkup vazhdojnë gjatë ditës. Si pasojë e mos-rregullimit të kanalizimeve nga Komuna e Çairit, lagjjet në këtë komunë janë stërmbushur me ujë të pistë. Banorët e revolutar nuk dinë nga tia mbajnë dhe fajësojnë komunën për këtë neglizhencë.
Madje, edhe sot familja Limani nga lagjja e Dizhonit është në kushte katastrofale nga vërshimet e disa javëve më parë dhe që nga atëherë kjo familje nuk është vizituar nga askush nga institucionet shtetërore për tu ofruar ndihmë.

4Vershime Shkup 31.07.2014

5Vershime Shkup 31.07.2014

6Vershime Shkup 31.07.2014

7Vershime Shkup 31.07.2014

Vershime Shkup 31.07.2014

1Vershime Shkup 31.07.2014

2Vershime Shkup 31.07.2014

3Vershime Shkup 31.07.2014

Lajme të ngjashme

Back to top button