fbpx

Bakllava për paqe në Gaza

Edhepse policia maqedonase fillimisht me kërcënime tentoi ta pengojë organizimin e ekspozitës Holokausti i shekullit 21” , ajo pas këmbënguljes nga organizatorët u tërhoq dhe ekspozita u realizua në kohën e paraparë.

Bakllava për paqe në Gaza

Nën organizimin e shoqatave qytetare “Klubi Elita” dhe “Legis”, u realizua Ekspozita e fotografive nga masakrat në Gaza, masakra të cilat u shëndruan në holokaustin e shekullit 21.

Gjatë kohës së Ekspizitës , për pjesëmarrësit dhe për vizitorët , njëkohësisht u shpërndanë edhe bakllava Bajrami.

Bakllava për paqe në Gaza

Mesazhi nga kjo Ekspozitë ishte si vijon:

Festën e madhe Fitër Bajramin, ne po e festojmë me bakllava dhe në gjendje paqe, derisa njëkohësisht fëmijët në Gazë, jo vetëm që nuk arritën T’a përjetojnë këtë festë, por edhe ata të cilët mbetën gjallë, këtë fstë e kaluan në pikëllim për të afërmit e tyre dhe dhe në frigë për masakra të reja.

Apelojmë deri te bota e qytetëruar që urgjentisht të mbizotëroj mendja e shëndoshë dhe të ndërpritet agresioni i sionistëve çifut mbi popullin e pafajshëm palestinez në Gaza, me çka do t’i jepet hapësirë paqes së përheshme në Palestinë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close