fbpx

Rusi, arrestohet kryeredaktori i agjencisë së pavarur

Kryeredaktori i faqes së pavarur ruse të lajmeve në internet, Amurburg.ru njofton se është paraburgosur nga oficerët e sigurisë pas një udhëtimi në Gjoergji.

Oleg Potapenko, i ka thënë Radios Evropa e Lirë se ai është marrë në pyetje në aeroportin e Kabarovskit në pjesën e thellë lindore të Rusisë, pas kthimit nga një forum i organizatave jo qeveritare që është mbajtur në Tbilisi.

Potapenko ka thënë se zyrtarët i kanë marrë tabletin e tij dhe ja kanë kontrolluar valigjen.

Më vonë, ata ja kanë kthyer gjësendet personale, duke thënë se “nuk është gjetur ndonjë material me karakter ekstremist”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close